Seliniotikanea.gr

Τα νέα του τόπου μας (Σέλινο - Πλατανιάς - Σφακιά)

Διαλύουν την κοινωνία του Σελίνου για τις κομματικές τους εντολές ? ? δε θέλουν επιχειρήσεις, δεν θέλουν ανάπτυξη στον τόπο μας και πετάνε όπως πάντα την μπάλα στην εξέδρα

Μαθαίνουμε ότι πρόκειται να φέρουν θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα αφορά την αναστολή λειτουργίας των Δημοτικών Σφαγείων.

Ήδη όπως μάθαμε έκαναν προεργασία για το θέμα μέλη του Δ.Σ. μετά από καταγγελία που έγινε.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, ένας δημοτικός σύμβουλος και ο Αντιδήμαρχος της Καντάνου θέλουν να παραμείνει ανοιχτό το σφαγείο, αλλά οι υπόλοιποι για να γλιτώσουν τη βαβούρα και τα τρεξίματα είπαν να κλείσει.

Στο χωριό μου λένε ότι o καλός o καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται και πιστεύουμε στα δύσκολα φαίνεται ο καθένας μας…

Στα εύκολα είναι όλοι από κάτω και παίζουν παλαμάκια !

και επί ευκαιρίας θέλω να υπενθυμίσω στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι οι καλοί αιρετοί είναι αυτοί που συζητούν πρόσωπο με πρόσωπο με όποιον διαφωνούν και δεν λύνουν τις όποιες διαφορές σε καφενειακού επιπέδου συζητήσεις, κάτι που στο Σέλινο γίνεται κατά κόρον!!!

Προσωπικά πιστεύω ότι η σημερινή Δημοτική αρχή έχει κάνει πολύ μεγάλο έργο στον τόπο αλλά αυτό για να αναδειχθεί πρέπει να γίνουν επενδύσεις…

Ε, λοιπόν αυτή η Δημοτική αρχή έχει αποδείξει εμπράκτως ότι είναι η πιο αντιεπιχειρηματική Δημοτική αρχή που πέρασε ποτέ απ’ την ιστορία του Σελίνου.

Για να φτάσω στο δια ταύτα σύμφωνα με μαρτυρίες από Χανιώτη επενδυτή που λαχταρούσε να έρθει να ρίξει ένα σκασμό χρήματα στον τόπο μας, έψαχνε εναγωνίως τους Δημοτικούς άρχοντες για να συνομιλήσουν γι’ αυτή την μεγάλη επένδυση.

Αυτή η συνάντηση σύμφωνα με τον ίδιο τον επιχειρηματία (τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση της εφημερίδας) … δεν έγινε ποτέ!!!

Το γιατί δεν έγινε αυτή η συνάντηση που θα ήταν προς το συμφέρον και όφελος του τόπου, θα πρέπει να μας το εξηγήσουν κάποια στιγμή οι δημοτικοί καπετάνιοι!!!

Άλλη μια μεγάλη εκκρεμότητα για τον τόπο μας που η δημοτική αρχή ξέρει μόνο να κατηγορεί και τίποτα άλλο είναι το θέμα του λατομείου το οποίο έχουμε γράψει κατά το παρελθόν…

Ολα τα θέματα λύνονται με συζήτηση που ποτέ η δημοτική αρχή δεν έχει επιδιώξει…  

Τώρα είναι κομματική λόγοι;

Έχουν δώσει εντολή οι ανώτεροι;

Ο δήμος μας επί κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ είχε στα χέρια του πολλά μύρια για έργα υποδομής αλλά  αντί να έρθει σε συνεννόηση με την δική μας «τοπική» εταιρεία  που δουλεύουν Σελινιωτάκια όπου τα χρήματα θα έκαναν κύκλο στον τόπο,  φρόντισαν και έφεραν εταιρεία απ’ το Ηράκλειο…

Το μόνο ανταποδοτικό, όπως μάθαμε, είναι ότι νοίκιασαν κάτι σπίτια και απασχόλησαν 2 με 3 Σελινιώτες.

Θα μπορούσε να έπαιρνε η δικιά μας εταιρεία την δουλειά…

Θα πρέπει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε να κοιτάξουμε το τόπο μας… και τους ανθρώπους μας.

Και ρωτάω το εξής εσείς σε δύο χρόνια περίπου από τώρα μπορεί να μην κάθεστε στις καρέκλες που σας έδωσε εντολή ο Σελινιώτικος λαός ….

Αγαπάτε τον τόπο σας; 

Θέλετε να διαλύσετε τους ανθρώπους του τόπου σας;  

Θέλετε να βγαίνετε στα καφενεία αύριο, μεθαύριο και να λέτε ότι π.χ. ο Αναστασάκης έκλεισε το σφαγείο και το κάθε σφαγείο…

Πάλι η μπάλα στην εξέδρα.

Ο κόσμος ότι και να λέτε, γνωρίζει ότι η Δημοτική αρχή ποτέ δεν προσπάθησε αληθινά, πραγματικά, Σελινιώτικα  να βρεθεί λύση στο πρόβλημα αλλά έχουμε μείνει ότι ο Αναστασάκης είναι απλά το κακό παιδί!!!

Και έχει τόπο καταγωγής απ’ την Ζιμπάμπουε…

Τέλος και αν και όποτε χρειαστεί αναλαμβάνω την ευθύνη για την αρχή διαλόγου για την εξεύρεση λύσης του προβλήματος πάντα καθαρά, τίμια και χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες.

μοιραστείτε το

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έντυπη έκδοση

Γίνετε συνδρομητές στην εφημερίδα μας