Seliniotikanea.gr

Τα νέα του τόπου μας (Σέλινο - Πλατανιάς - Σφακιά)

Με ομόνοια και ενότητα δεν έρχονται λεφτά…

Φαίνεται πως το σχόλιο που είχαμε γράψει προ λίγων βδομάδων από αυτήν εδώ την στήλη σχετικά την φτωχή χρηματοδότηση που λαμβάνει τελευταία ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου (σε σχέση με άλλους Δήμους), απόρροια ίσως της στάσης κάποιων αιρετών, είχε ενοχλήσει κάποιους στο μέγαρο της Παλαιόχωρας. Όπως και τον αξιοσέβαστο Αντιδήμαρχο Μιχάλη Μπικάκη ο οποίος κατά την εισήγηση του για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού άδραξε την ευκαιρία να απαντήσει.

Λέει λοιπόν μεταξύ μερικών άλλων “Επιχειρώντας να διασκεδάσω κάποιους που ανησυχούν ότι ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ (σ.σ. αυτός ήταν ο τίτλος του σχόλιου που είχε γραφτεί στην εφημερίδα μας) στο Δήμο μας, θέλω να τονίσω με κατηγορηματικό τρόπο:

Αυτό το οποίο αποτελεί εγγύηση για τις προθέσεις μας, αλλά και για την επιτυχία των έργων μας είναι η ενότητα και η συσπείρωση όλων μας για το Σέλινο. Ο καθένας από μας είτε είναι Δήμαρχος, είτε Αντιδήμαρχος, είτε μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου τιμάει την ψήφο των συμπολιτών του, γιατί πάνω απ’ όλα βάζει τα προβλήματα και την επίλυσή τους.

Η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Περράκη συνενώνει ανθρώπους με διαφορετικές τοποθετήσεις, αυτό ήταν άλλωστε που έδωσε αποτελέσματα και στο παρελθόν και τώρα.

Γιατί εκείνο που μας δυναμώνει και μας κάνει αποτελεσματικούς είναι το κοινό ΟΡΑΜΑ για την ανάδειξη του Σελίνου και την επίλυση των προβλημάτων του…”.

Καλή η προσπάθεια του Αντιδημάρχου να απαντήσει, αλλά φοβούμαι ότι είναι όπως ακριβώς το είπε: “Διασκεδάζει τις εντυπώσεις” και τίποτα άλλο. Γιατί η ομόνοια και η σύμπνοια εντός Δημοτικού Συμβουλίου που επικαλείται δεν είναι αρκετά για να έρθουν λεφτά. Και αντί απαντήσεων καλό θα ήταν ορισμένοι να αναλογιστούν τι κάνουν, τι λένε και να κάνουν την αυτοκριτική τους αν θέλουν να καταλάβουν γιατί η Πολιτεία δείχνει να έχει γυρίσει την πλάτη στο Σέλινο. Εκτός και αν αυτό δεν έχουν καταλάβει ακόμα!

μοιραστείτε το

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έντυπη έκδοση

Γίνετε συνδρομητές στην εφημερίδα μας