Seliniotikanea.gr

Τα νέα του τόπου μας (Σέλινο - Πλατανιάς - Σφακιά)

Δίπλα στην τοπική κοινωνία για μια ακόμα φορά τα Λατομεία Σελίνου !

AOP

Ευχαριστήριο της Σελινιώτικης ομάδας προς την εταιρία η οποία για μια ακόμα φορά έδειξε την συμπαράσταση της προς την τοπική κοινωνία

Με ανακοίνωσή του ο ΑΟ Παλαιόχωρας ευχαριστεί την επιχείρηση λατομεία Σελίνου για την  ακόμα μια φορά έμπρακτη βοήθεια που πρόσφερε στον σύλλογο. Πιο συγκεκριμένα η εταιρία προσέφερε μεγάλες ποσότητες οικοδομικών υλικών (αμμοχάλικο) για τις εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου της Παλαιόχωρας στην περιοχή “Τηγάνι” που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΠ

“Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιόχωρας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την επιχείρηση ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΣΕΛΙΝΟΥ ΑΕ για την βοήθεια που πρόσφερε για άλλη μια φορά στην ομάδα μας και στην περιοχή!”

Με αυτή την κίνηση η εταιρία αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι παραμένει δίπλα στην τοπική κοινωνία δείχνοντας εμπράκτως την διάθεσή της για προσφορά όποτε αυτή της ζητηθεί. Όπως άλλωστε είχε πράξει και με την έτερη Σελινιώτικη ομάδα την Υρτακίνα Καντάνου (η οποία φέτος ανέστειλε την λειτουργία της) την οποία βοηθούσε για μεγάλο διάστημα, ενώ χέρι βοηθείας έχει απλώσει κατά το παρελθόν και προς τον Δήμο Καντάνου-Σελίνου, αλλά ακόμα και προς ιδιώτες.

μοιραστείτε το

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έντυπη έκδοση

Γίνετε συνδρομητές στην εφημερίδα μας